INLÄMNING AV VAROR

 

VickeVilda tar emot det mesta i fint skick som hör till livet med barn; barnkläder (upp till storlek 140), skor (upp till storlek 35), gravidkläder, babytillbehör, leksaker och annat. Vi tar inte emot VHS-filmer eller gratisleksaker från tex hamburgerkedjorna. Inte heller äldre böcker/DVD-filmer. Begagnade nallar, strumpor och underkläder säljs inte på kommission. Målet är att hålla en hög standard och vi kommer inte att sälja saker som är för använt/urtvättat, fläckigt eller trasigt utan det kommer vi rensa bort.

 

Har ni större mängder eller stora föremål som ni önskar lämna in så hör gärna av er innan så att ni säkert vet att vi kan ta emot det. Vi tar emot kläder och saker som passar aktuell säsong, badkläder säljer vi året om. Sakerna som läggs ut i butiken får vara framme i tre månader eller till säsongen är slut, större saker får vara kvar i butiken i ca 6 veckor. Badkläder säljer vi året om.

 

Vi väljer vilka varor vi vill/kan ta emot och sätter priset. Vi har inga nypriser i butiken utan förhoppningen är att det som läggs ut till försäljning också ska bli sålt. Du får tillbaka 40% av försäljningspriset när varan blivit såld. Utbetalning sker efter avslutad försäljningsperiod till angivet kontonummer och därefter skänks osålda saker vidare om ni inte önskar hämta tillbaka dom. 

Att tänka på:

Alla märken på kläder är välkomna men de får inte vara alltför gamla. De ska vara i fint skick, utan hål och fläckar eller för stor tvättpåverkan.  Vi vill att det ni lämnar in är nytvättat (ej direkt från förrådet/vinden) och inte skrynkligt. Skor ska vara väl rengjorda. Kardborrar i kläder och skor måste vara rengjorda så att de fungerar som de ska.

Leksaker och babyartiklar måste vara rengjorda och fungerande, krävs batteri ska det finnas med.

Tänk på allergiker och var noga med att allt som lämnas in är fritt från hår.

Vi tar emot saker för inlämning under öppettiderna. Ev. kan upphämtning erbjudas men då utgår kommissionen.

Hör av dig till oss om du har några frågor eller välkommen in med en kasse för att prova på! 

© 2018 VickeVilda